WEBSHOP
ONTWIKKELING

WEBSHOP IN UW
EIGEN HUISSTIJL

Bent u op zoek naar een professionele webwinkel voor een scherpe prijs? Dan is Proside, hét full service internetbureau van Twente, waar u moet wezen. Of het nu gaat om maatwerk of een eenvoudige webshop, wij hebben voor ieder budget een passende oplossing.

  • Eenvoudig te beheren Nederlandstalig CMS
  • Koppeling met populaire betalingsmethoden zoals iDeal & MasterCard en Paypal
  • Integratie met Google Analytics
  • Geoptimaliseerd voor mobile devices
  • Webshop compleet in uw eigen huisstijl
  • Altijd vriendelijke en persoonlijke ondersteuning

Een professionele webwinkel laten maken

Heeft u een idee voor een webshop? Of wilt u uw bestaande webshop vervangen? Laat Proside u dan helpen bij de realisatie van een geheel mobiel vriendelijke webshop. Vanaf  999,- heeft u bij ons professionele webshops met een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Na oplevering krijgt u van ons gratis een persoonlijke cursus zodat u handig uw eigen webshop kunt beheren.

Kosten webshop

Zoals bij de meeste producten is de prijs van een webwinkel sterk afhankelijk van de functionele wensen en eisen die u als ondernemer heeft. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij hieronder 3 verschillende pakketten opgesteld waar u uit kunt kiezen wanneer u een webshop besteld bij Proside.

Basis

pakket
v.a. € 999 excl. btw

Keuze uit meer dan 400
verschillende designs

 

Binnen het basispakket kiest u uw favoriete
webshop design uit. Deze richten wij
volledig naar wens in en u beheert
eenvoudig uw eigen webshop!

Professioneel

pakket
v.a. € 1299 excl. btw

Maatwerk design voor uw
unieke webshop

 

U wilt een uniek ontwerp van één van onze
webdesigners. Uw bedrijfswebshop is
onderscheidend omdat u kiest voor het
professioneel pakket!

Expert

pakket
v.a. € 2499 excl. btw

Complete maatwerk-
oplossingen

 

Een team van front- en backenddevelopers
vinden voor u elke maatwerkoplossing.
Binnen het expert pakket
is niets onmogelijk!

Webshop beginnen

Wij zorgen ervoor dat uw webshop geoptimaliseerd en vormgegeven is voor uitstekende zoekmachine resultaten. Al onze webshops en websites zijn voorzien van een responsive design, gemaakt door onze grafisch vormgever, zodat ook klanten op mobiele apparaten gemakkelijk uw producten kunnen bestellen. Met de integratie van alle populaire betalingssystemen zoals iDeal, Paypal en MasterCard zorgen wij ervoor dat uw klanten veilig en via een beveiligde verbinding kunnen afrekenen.

Webwinkel en SEO

Naast een gebruiksvriendelijke webwinkel is het ook essentieel dat u goed vindbaar bent in de zoekmachine van bijvoorbeeld Google. De online marketing van uw producten is belangrijk voor een goede conversie. Om goed gevonden te worden en klanten over te halen om bij u producten te komen en niet bij uw concurrent is het belangrijk dat u een onderscheiden webshop heeft met goede SEO teksten en productbeschrijvingen zodat u het juiste doelgroep bereikt. U kunt zelf alle statistieken controleren van de webwinkel met behulp van Google Analytics.

LET'S TALK!

Wil je graag eens sparren over een idee, reclamecampagne, branding of website? Of ben je geïnteresseerd om samen te werken of gewoon zin in een kopje koffie, horen wij graag van je.