WEB DESIGN
ONTWERP

VOORDELEN

RESPONSIVE

Onze websites zijn altijd geheel responsive. Dit betekent dat het beeld van de website automatisch wordt aangepast voor jouw smartphone, tablet en pc.

99.9% UPTIME

Onze ontwikkelde websites staan standaard op snelle SSD servers en hebben altijd een uptime van 99.9%.  Zo hoef je online geen klanten te missen.

SEO

Onze website worden allemaal geoptimaliseerd voor SEO. Wij zullen actief bezig zijn zodat jouw website goed vindbaar is binnen Google.

Eigen beheer

Heb je jouw website liever in eigen beheer? Dit is geen enkel probleem bij Proside. Je zit namelijk helemaal nergens aan vast.

MODERNE WEBSITES

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van moderne websites die naadloos op jouw huisstijl aansluiten en natuurlijk compleet responsive zijn. Daarnaast vinden we het erg belangrijk dat onze websites ook doen wat ze moeten doen op het gebied van conversie. Een mooie website hebben is leuk, maar gevonden worden is zeker net zo belangrijk. Wij denken daarom actief met je mee om ervoor te zorgen dat je na oplevering klaar bent om online goed vindbaar te zijn.

HOE GAAN WIJ TE WERK?

Elke website en ontwerp heeft logischerwijs een ander einddoel. Dit staat centraal bij het gehele ontwikkelingsproces. Jij als klant wordt betrokken in dit proces, van het uiterlijk tot aan alle functionaliteit. Er wordt regelmatig met je overlegt. Hiernaast is er altijd ruimte voor jou om input of feedback te geven.

IN VIER STAPPEN NAAR EEN
SUCCESVOLLE WEBSITE

null

Inventarisatie & planning

Wij inventariseren de
gewenste functionaliteiten, lay-out
en doelgroep en je
ontvangt van ons de planning.

null

Ontwerp & bouw

Op basis van de inventarisatie
worden de wensen omgezet in een
ontwerp en starten wij met de bouw.

null

Testen & oplevering

De website wordt getest en
na goedkeuring opgeleverd.
Je krijgt van ons uitleg over het
gebruik van de website.

PRIJZENWEBDESIGN

Wij kunnen overweg met meerdere soorten CMS systemen. Wij ontwerpen en bouwen jouw website en de mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Een complete website bieden wij aan vanaf € 750,- (excl. btw). Wij vinden dat een website altijd geoptimaliseerd moet zijn voor zoekmachines, daarom zorgen wij er ook voor dat jouw bedrijfswebsite goed vindbaar is.

NIEUWSBRIEFONTVANGEN?